Fel

Rosnyay Nóra Rita

Első diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán szereztem.  Két évtizedes szakmai munkásságomban tervező építészként az apró, belsőépítészeti munkák és a nagyléptékű beruházások tervezésével és vezetésével gyakoroltam, hogy a nagyobb egész átlátása és a kis részletek finomságai egyszerre fontosak.

Második diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés segítő szakember képzésén szereztem. Építészeti munkámmal párhuzamosan 2007-től a Kheiron Transzperszonális Pszichológiai Központ belső képzéseit végeztem el. A részletek finomsága és a nagyobb egész átlátásának vágya további módszerspecifikus képzések irányába vitt. Így 2015-től párhuzamosan képződtem fókuszolás test-központú módszertanban és a családterápia rendszerszemléletében.

2012-2020 között a Perinatus Alapítványnál, jelenleg a Fókuszolás Központ munkatársaként dolgozom. Pár- és családterápiát Majoros István kollégámmal együtt tartunk. Schwarcz Ágnes kolléganőmmel Fókuszolás önismereti és szupervíziós csoportokat indítunk.

Egyéni segítői munkámban abban támogatom a klienseket, hogy belső világukhoz, külső és belső folyamataikhoz kapcsolódjanak, és a nehézségeiken keresztül meglássák belső élményeik és viselkedésük mozgatórugóit. Hiszem, hogy  a mindannyiunkban ott rejlő  fejlődési potenciál segítségével a nehézségeken felülkerekedve, gördülékenyebben vihetjük életünket.

Telefon: 30/377-60-41

rosnyay.nora@gmail.com