Fel

Tematikus fókuszolás

Pozitív pszichológia

A pozitív pszichológia központi kérdése, hogy miből ered és hogyan érhető el a mentális jól-lét. Hiszen a betegség hiánya nem hozza maga után automatikusan a kiteljesedett élet boldogságát, a kreativitás kibontakozását és a tápláló kapcsolatokat.

Relaxáció

Ma már nem kérdés, hogy a bennünk felhalmozódott feszültséggel valamit kezdenünk kell. Túláradó világunkban szükség van rá, hogy külön figyelmet fordítsunk testi és lelki egészségünk karbantartására.

Férfiaknak

Mit jelent ma férfinak lenni? Hogyan lehet ma férfiként jól lenni? A hagyományos, régi, merev értékek már nem iránymutatóak, az új szerepek biztonsága viszont még nem alakult ki.  Mindez rengeteg feszültséggel jár.

Ha nem jön a baba

A babára való hiábavaló várakozás megterhelő, testet, lelket igénybe vevő időszak. A megszokhatatlan érzelmi hullámvasút, a hónapról hónapra megjelenő remények és az újra átélt csalódások gyakran az élet beszűkülését hozzák.

Várandósoknak

A várandósság a női lét legmélyebb testi és lelki átalakulása. A kilenc hónap várakozása nem csak a fejlődő magzat érettségének kialakulásához szükséges, hanem a nő lelkét is áthangolja, elősegítve ezzel az anyává válás folyamatát.