Fel

Kollégánk, Majoros István bemutatkozik

Kollégánk, Majoros István bemutatkozik

Eredeti végzettségem közgazdász, pénzügyi tanácsadóként 2002-ig dolgoztam. Több évig zajló önismereti folyamatom, az életközépi nehézségeimmel való szembenézés hatására figyelmem egyre inkább a segítő szakmák irányába fordult. 2001 óta mentálhigiénés szakember vagyok, 2003-ban pedig szupervizor diplomát szereztem.

A családterápiás képzés megerősítette bennem a rendszerszemléletű gondolkodást. 2006-ban egy kollégámmal kidolgoztuk a Rendszer-tábla tréninget, amely hatékony szupervíziós és családterápiás eszköznek bizonyult.

A Magyar Transzperszonális Egyesülettel közösen 2007-ben adtam ki  a Transzformáció Társasjátékot, melynek azóta is hivatásos játékvezetője vagyok.

A szakmai munkám kezdettől fogva fontos területe a testünkkel való kapcsolat. Korai tapasztalataink, kapcsolatainkat meghatározó emlékeink a testünkben őrződnek. Ezért kapcsolataink megváltoztatására tett kísérleteink alapvető forrása a testtel való tudatosabb munka. 1996-ban végeztem autogén tréning tanfolyamot, és 2003-ban szereztem autogén tréning oktató bizonyítványt.

2000-2006-ig a pszichodinamikus tánc- és mozgásterápiás képzést végeztem, majd kiképző csoportvezető lettem.

2016-ban kezdtem el a fókuszolás alapképzést, 2022 -ben szereztem meg a fólusztréner címet.

További meghatározó érdeklődési területem a férfi-, partner-, apaszerepek alakulása. Az elmúlt évtizedekben én is sokat változtam ezekben a szerepeimben, ma már sok mindent másképp látok, formálódott a hozzáállásom és a viselkedésem. Mindez áthatja segítői munkámat.

Az üzleti szférától sem szakadtam el teljesen: céges tréningeket tartok kommunikáció, konfliktus- és stressz-kezelés témákban.

Huszonöt éve vagyok kapcsolatban a transzperszonális szemlélettel, az elmúlt években ilyen szemléletű központban dolgoztam segítő szakemberként.

Elérhetőségem:

+36 20 2528161

majoros@manynet.hu