Fel

Megnyitottuk az első Fókuszolás Központot

Megnyitottuk az első Fókuszolás Központot

Miért Fókuszolás?

A fókuszolás, mint módszer és mint szemlélet, meghatározó a munkánkban. Amióta csak először kapcsolatba kerültünk a fókuszolással, keressük annak a módját, hogyan lehet minél szélesebb körben elérhetővé tenni, mind a szakemberekkel, mind az érdeklődőkkel megismertetni a módszert.

Legyen szó akár egyéni, akár csoport helyzetről, munkánkat a fókuszolás köré szeretnénk szervezni. A fókuszos szemléletű egyéni  kísérés és párterápia mellett indítunk fókuszolás önismereti csoportokat, tervezünk csoportot férfiaknak és pároknak.

 

Miért Központ?

A Központot azért hoztuk létre, hogy megfelelő helyet biztosítsunk a fókuszos szemléletű munkához. Terveink között szerepel, hogy a magyarországi fókuszolásban szereplők számára találkozóhely lehessen. A Központ helyet ad az érdeklődőknek és a szakembereknek a módszerrel való ismerkedésre. A közös gyakorlással lehetőség nyílik (újra)kapcsolódni és gyakorolni a módszert, építeni, erősíteni a kapcsolatokat. Idővel remélhetőleg sokat tehetünk egy olyan szellemi műhely kialakulásáért, amely segíti a magyarországi fókuszos élet felélénkülését.

Helyszín: 1027 Budapest, Frankel Leó út 14. I. em. 3.