Fel

FELHÍVÁS KUTATÁSBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE, ÖNKÉNTESEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

FELHÍVÁS KUTATÁSBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE, ÖNKÉNTESEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

A Károli Gáspár Református Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén több Fókuszoláshoz kapcsolódó kutatást indítottunk el, melyek a Fókuszolás pszichoterápiás hatékonyságát hivatottak vizsgálni. A Szomato-pszichoterápia és a Fókuszolás iránti növekvő érdeklődés mellett a módszer széles körű alkalmazhatósága is indokolja a hatékonyság vizsgálatát.

  • Az első típusú kutatás két részből áll. Először egy személyes találkozás keretében felveszünk egy maximum 1 órás személyiségtesztet, majd átadunk egy tesztbattériát, amelyet néhány napon belül kitöltve kérünk visszaküldeni. 6-7 hónap elteltével megismételjük a felvételt (személyesen teszt + önkitöltős kérdőív). Fókuszban jártas szakember, aktív fókuszoló és nem fókuszoló jelentkezését egyaránt várjuk!

Amennyiben szívesen részt venne ebben a kutatásban, vagy további információra lenne szüksége, kérjük jelezze azt a kutatás vezetőjének, Molnár Emesének az alábbi elérhetőségeken: msemolnar@gmail.com, 0670/33-64-605.

  • A második és harmadik típusú kutatás nem igényel személyes találkozást, csupán egy online kérdőívet kitöltését kérjük. Fókuszban jártas szakember, aktív fókuszoló és nem fókuszoló jelentkezését egyaránt várjuk!

Kutatás II.:

https://goo.gl/forms/W1DrTreftJS7n0KG3

 

Kutatás III.:

https://goo.gl/forms/C7OHucEvJvxEq5BJ3

Az online kérdőívek együtt, illetve külön-külön is kitölthetőek – hiszen különböző személyiségváltozókat térképeznek fel. Célunk olyan tényezők vizsgálata, melyek hozzájárulnak a pszichoterápiás munka eredményességéhez.

Köszönjük, hogy hozzájárul kutatási programunkhoz!

Molnár Emese egyetemi tanársegéd és a KRE Klinikai Pszichológiai Tanszék szakdolgozói