Fel

Fókuszolás módszerbemutató műhely 2024. június 1-én

Következő alkalom:

2024/06/01

Időtartam:

Fókuszolás módszerbemutató műhely 2024. június 1-én

Ha érdekel a fókuszolás, és szívesen kipróbálnád, szeretettel várunk egy módszerbemutató műhelyen a Fókuszolás Központban, június 1-én, szombat délelőtt. A részvétel díjtalan, előzetes bejelentkezés szükséges.

A fókuszolás minden önismereti és terápiás út kulcsa,

olyan belső folyamat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat, és ezáltal előrelépjünk életünkben.Számos területen használják, beleértve az önismereteti és terápiás munkát, az üzleti életet és a művészetet. A fókuszolás nagyon gyakorlatias módszer és a legjobb tapasztalati úton elsajátítani.

A fókuszolás folyamata lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerüljünk a testünk által tárolt tapasztalati tudással. Azokkal a kevéssé tudatos tartalmakkal, melyek a változás akadályai lehetnek, és ugyanakkor mutatják a változás útját, önmagunk teljesebbé válásának módját is. Testünk bölcs, őrzi múltunkat, történetünk lenyomatát, a megszerzett tapasztalatokat.

A műhelyen ízelítőt kaphatunk abból,

hogy a belső figyelmen keresztül kapcsolatba kerülhetünk ezzel a felhalmozott tudással, és eszközöket tanulhatunk a vele való bánni tudáshoz. A fókuszolás alkalmazása során nő az intuíció, az önegyüttérzés, ezzel párhuzamosan az empátia, az aktív másikra figyelés képessége is.

 

Érdeklődés, jelentkezés: fokusz@afokuszolas.hu

Rosnyay Nóra Rita  30/377-60-41   rosnyay.nora@gmail.com

Schwarcz Ágnes 30/468-92-68   sa.fokuszkozpont@gmail.com

 

Időpont: 2024. június 1-én, szombaton 9:00-13:00 óra között

Helyszín: Fókuszolás Központ

1027 Budapest, Frankel Leó 14. 1. em.3. Kapucsengő: 9.

A részvétel díjtalan, előzetes bejelentkezés szükséges.

Facebook: https://www.facebook.com/events/870677038050115/?ref=newsfeed